Back to All Events

Käynnistä hittitehdas -koulutus 8.10.2019 Vantaalla

  • Scandic Helsinki Aviacongress Robert Huberin tie 4 Vantaa (map)

Ratekoulutus tarjoaa tämän Jari Parantaisen uuden koulutuksen lokakuussa Vantaalla.

Käynnistä hittitehdas – Näin rakennat tuotteistuksia tykittävän suurpaineprosessin käytännössä

Useimmat suomalaiset asiantuntijat eivät onnistu tuotteistamaan edes tärkeintä palvelutuotettaan. Entä jos palveluja onkin seitsemän tai kolme tusinaa? Pitäisikö vain nostaa kädet ja todeta, että improvisoidaan niin kuin aina ennenkin?

Yksi asia on kuitenkin varmaa. Jos sinä et tuotteista arvokasta asiantuntemustasi, ulkomainen kilpailija hoitaa asian puolestasi ennemmin tai myöhemmin. Et ehkä aluksi edes tajua, mistä suunnasta uhka iskee. Sitten onkin jo liian myöhäistä.

Esimerkiksi Google on nykyään maailman ylivoimaisesti suurin mainostoimisto. Se on jo vienyt työpaikan tuhansilta markkinoinnin asiantuntijoilta myös Suomessa. Tiedotusvälineiden mediamyyjistä puhumattakaan.

Nykymallinen unelmointiin ja itsepetokseen perustuva palvelukehitysmalli ei riitä. Tarvitset prosessin. Tarvitset oman hittitehtaasi, jonka tuotantolinjan päästä putkahtelee hyvin tuotteistettuja palvelupaketteja – tai nykyisten palvelujen päivitysversioita – tasaisen varmasti tästä hamaan tappiin saakka.

Haluaisitko oppia, miten rakennat palvelujen tuotteistusputken? Suomen kokenein tuotteistaja Jari Parantainen kertoo, miten se onnistuu käytännössä.

Opit perustuvat satojen tiukkaa formaattia noudattaneiden tuotteistusprojektien kokemukseen 20 vuoden ajalta. Niiden aikana tehdyt virheet ovat opettaneet karusti sen, mikä toimii ja mikä ei.

Lue edellisen koulutuksen sensuroimattomat palautteet

Ilmoittaudu mukaan nyt heti, paikkoja on rajoitetusti!