Back to All Events

Kymmenen sivun myyntiesitys -koulutus 24.9.2019 Vantaalla

  • Scandic Helsinki Aviacongress Robert Huberin tie 4 Vantaa (map)

Ratekoulutus tarjoaa tämän Jari Parantaisen uuden koulutuksen syyskuussa Vantaalla.

Älä yritä tainnuttaa asiakastasi ostamaan. Mikä tahansa myyntiesitys mahtuu 10 sivuun ilman, että ne ovat edes täyteen ahdettuja.

Yhdeksän myyjää kymmenestä vetää työkseen aivan umpisurkeita myyntiesityksiä. Se on ällistyttävää, koska jokainen yritys nousee tai kaatuu myyntipuheensa mukana.

Toki huippumyyjä saa tilauksia myyntimateriaalista huolimatta. Mutta suurin osa myyjistä kuuluu keskinkertaisten kastiin. Se on tilastofakta. He tarvitsisivat kaiken mahdollisen avun.

Ikävä kyllä myyntiesityksiä laativat yleensä asiantuntijat, jotka eivät ymmärrä edes viestinnän alkeita. Tulos on silkkaa soopaa. Siitä puuttuvat sekä johtoajatus että rakenne. Puhumattakaan, että mukaan olisi eksynyt edes häivähdys draaman kaaresta.

Myös monet hyväksi havaitut havainnollistamisen keinot ovat tyystin unohtuneet. Mainostoimiston turaamasta esityspohjastakin on yleensä pelkkää haittaa.

Suomen kokenein tuotteistaja Jari Parantainen kertoo keinot, joiden avulla rakennat myyntiesityksesi kolmessa konkreettisessa vaiheessa. Opit perustuvat satojen asiantuntijapalvelujen ja teknisten tuotteiden tuotteistusprojektien havaintoihin vuosina 2005–2019.

Koulutuksen ohjelmaan sisältyy aina useita käytännön esimerkkejä tavallista tehokkaammista kotimaisten asiantuntijapalvelujen myyntiin rakennetuista esityksistä.

Lue edellisen koulutuksen sensuroimattomat palautteet

Ilmoittaudu mukaan, paikkoja on rajoitetusti!