Back to All Events

Sissimarkkinointi sopii köyhällekin yrittäjälle

  • Helsingin seudun Kauppakamari Kalevankatu 12 Helsinki (map)

Helsingin seudun kauppakamari järjestää sissimarkkinointikoulutuksen Helsingissä maanantaina 2. joulukuuta iltapäivällä. Kurssi sopii köyhällekin yrittäjälle, joka haluaa enemmän. Sissimarkkinoija nimittäin tarvitsee rahan sijaan vain älyä, ketteryyttä ja aikaa. Silti hän voittaa suurten kilpailijoiden massiiviset mainoskampanjat.

Kuulostavatko oireet tutuilta?

  • Nykyinen markkinointisi tuntuu tehottomalta tussauttelulta.

  • Aikasi ei riitä mutkikkaiden kampanjoiden masinointiin.

  • Et löydä kirjoista pienyrittäjälle sopivia neuvoja.

  • Mainostoimistot ovat aivan liian kalliita ja taiteellisia.

  • Et ymmärrä brändihorinoista tuon taivaallista.

  • Palkkasi ja/tai osinkosi jää aivan liian pieneksi.

Olet taatusti jo havainnut, miten surkeasti perinteiset massamarkkinoijien keinot myyvät tuotteitasi tai palvelujasi. Toisaalta jossain tuolla ulkona on ostajia, jotka tarvitsisivat ratkaisuasi juuri nyt. Miten saisit heihin yhteyden järjellisin kustannuksin?

Sissimarkkinointi-koulutus kertoo, miten erotut isojen yritysten mitättömästä markkinoinnista.

Teoreettista höpinää ei ole luvassa. Kuulet vain tukuttain maalaisjärkeen ja kokemukseen perustuvia käytännön neuvoja, jotka sopivat – toivottomia nössöjä lukuunottamatta – jokaiselle suomalaiselle pk-yrittäjälle myös käytännössä.

Aloita rikastuminen heti – ilmoittaudu mukaan